Friday, May 28, 2010

award dari AISYAH


Award Blog Paling Comel
award ni drp Aisyah merupakan seorg blogger a.k.a pemilik blog
( http://nuraisyyah.blogspot.com/)
Award ni comel sekali. Menerimanya mengingatkan saya kepada lagu
PALING COMEL (nyanyian Allahyarham Achik dan Nana ).
Seperti biasa ada tugasan yang perlu diselesaikan.
Senang jer tak sesusah buat tesis Master.

~LENGKAPKAN PANTUN PEMBAYANG DI BAWAH~
...............................................
..............................................
memang aku rasa blog aku comel;
kenapa korang jeles ke?

~JAWAPAN SAYA~

Rakan-rakan blogger yang comel
Arini sihat ke
Memang aku rasa blog aku comel;
Kenapa korang jeles ke?

Ok tak pantun saya tu. hehehe
Wanna share this comel award with :

Farhana (http://fabulousfarhana.blogspot.com/ )

p/s --> yg dpt award ni kena buat pembayang pantun tu.
Boleh kan. Mudah jer.

9 comments:

relevan said...

ye..memang Comel..siapa yang selalu masuk blog Shameel ni..tambah tambah Comel lah dia..

hehe!

shameel Iskandar said...

EN. RELEVEN = hahah. mudah-mudahan.

Fello Ariza said...

haha...tq shameel utk award comel nih... mmg comel lah...haha..

shameel Iskandar said...

Fello Ariza= hehehe. kecomelan utk dikongsi bersama.hahah

kesehaRian Ra-Kun said...

award yang lucu :)

shameel Iskandar said...

keseharian Ra-kun= hehehe. lucu tapi comelkan.hahaha

aisyah bet ^^ said...

halu shameel :)
thanks taw for this award..heee
nnti sy buat ea, skrg bz lagi nak exam..huhu :))

farhanaerman said...

tq shameel!!

aisyah bet ^^ said...

tenkiu shameel!!
sorry lambat sket amek award nie..
:)
http://helomilothehamster.blogspot.com/2010/06/award-blog-paling-comel.html